La La Land

16.03. - 21.03.2017

In deze hedendaagse variant op de klassieke Hollywood-musical, genomineerd voor 7 Golden Globes, vallen twee matig succesvolle artiesten na enige strubbelingen voor elkaar. Hun succes dreigt hen echter weer uit elkaar te drijven. Hoofdrolspelers Ryan Gosling en Emma Stone dragen La La Land als een eigentijdse Fred Astaire en Ginger Rogers.

Sebastian, een eigenzinnige jazzpianist, komt niet aan de bak vanwege zijn principes. Hij doet nooit concessies aan de smaak van het publiek en speelt uitsluitend wat hij wil. Mia droomt van een carrière als filmactrice, maar ondanks talloze audities blijft ze koffiejuffrouw bij Warner Bros. Ze ontmoeten elkaar, moeten eerst niets van elkaar hebben, maar ontdekken gaandeweg dat ze voor elkaar zijn voorbestemd. Als ze dan ook nog beiden succes krijgen, komt hun relatie in gevaar.

Wanneer: donderdag 16 maart om 20.00 uur
dinsdag 21 maart om 14.00 uur en om 20.00 uur

Winnaar van zeven Golden Globes waaronder Beste Film! Door de critici werd La la Land al omschreven als “A musical masterpiece”, “Glorious”, “Something extraordinairy” en “Incredible”.

Kijk voor de agenda op de website van theater de Omval.